Hoekzetel Dolce – antraciet

Oorspronkelijke prijs was: € 1.299,99.Huidige prijs is: € 999,99.

BTW en levering inbegrepen

Beschrijving

Ontdek de stijlvolle Hoekzetel Dolce antraciet, een absolute must-have voor je interieur. Of je het nu een velvet, velours of fluwelen bank noemt, deze trendy stof maakt echt indruk. De Dolce straalt een industriële en minimalistische charme uit, en de fluwelen bekleding voegt niet alleen visuele pracht toe, maar garandeert ook urenlang zitplezier.

Met grote, brede kussens biedt het Dolce-model uitstekend zitcomfort. De fluwelen bekleding heeft een subtiel gewolkt effect, waardoor deze hoekbank een echte eyecatcher wordt in je woonruimte.

Deze industriële hoekbank voegt veel waarde toe aan je woonkamer. De hoogwaardige fluwelen stof in combinatie met de stoere industriële poten creëert een stijlvolle uitstraling. Dankzij de hoogwaardige vulling en bekleding ben je verzekerd van uren gezelligheid met vrienden en familie op deze comfortabele zetel.

Kies voor het Dolce-model met de hoek aan de linker- of rechterkant, zodat het perfect past in jouw ruimte. Upgrade je interieur met de elegante Dolce hoekzetel en geniet van de ultieme combinatie van stijl en comfort.

 

Levervoorwaarden Dolce
Onze externe transportfirma levert tot bij u op de stoep
Specificaties
ZITDIEPTE 55 CM
ZITHOOGTE 45 CM
POOT HOOGTE 18 CM
RUGHOOGTE 42 CM
ARM BREEDTE 12 CM
ARMHOOGTE 63 CM
TOTALE HOOGTE 84 CM
TOTALE BREEDTE 2, 47 M
LENGTE HOEKSTUK 1, 95 M

 

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hoekzetel Dolce – antraciet” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons op sociale media voor uitzonderlijke promoties of neem contact op voor speciale tarieven in geval van grotere afnames.