Eetkamerstoel Venetia – antraciet

(1 klantbeoordeling)

Oorspronkelijke prijs was: € 169,99.Huidige prijs is: € 119,99.

BTW en levering inbegrepen

Onze venetia soft chair is een icoon voor in uw interieur. Haal deze zachte eetkamerstoel bij u in huis en geniet van comfortabele avonden aan tafel met vrienden en familie.

Beschrijving

Ontdek de tijdloze elegantie van onze eetkamerstoel Venetia antraciet, een waar icoon van comfort en stijl. Net zoals de geur van Mokka je doet verlangen naar een heerlijke kop koffie, roept de Venetia stoel het verlangen op om ontspannen aan tafel te zitten.

Deze stoel is de perfecte metgezel voor gezellige gesprekken, rustige leesmomenten in de buitenlucht en elk ander moment waarop je verlangt naar eenvoudige en verkwikkende ontspanning. Vervaardigd uit hoogwaardig eco-leder, past de stof perfect in de moderne en trendy markt, met een fijne maar prachtig gegraveerde print die de aandacht trekt.

De eetkamerstoel Venetia in antraciet voelt zacht aan in de hand en is veelzijdig in gebruik, waardoor het een ideale keuze is voor elke inrichting. Laat je betoveren door de combinatie van comfort, duurzaamheid en een eigentijds design dat moeiteloos past in elke ruimte. Kies voor eetkamerstoel Venetia zwart en geef je interieur een vleugje tijdloze klasse.

 

Levervoorwaarden Venetia
Onze externe transportfirma levert tot bij u op de stoep

 

 

 

 

 

1 beoordeling voor Eetkamerstoel Venetia – antraciet

  1. Bram V.

    Ik vind de stoelen heel mooi, ook mooie kleur en soft materiaal; chic en comfy!

Een beoordeling toevoegen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons op sociale media voor uitzonderlijke promoties of neem contact op voor speciale tarieven in geval van grotere afnames.