TV meubel mangohout met 3 lades

 475,00

BTW en levering inbegrepen

Beschrijving

Upgrade je woonruimte met het prachtige industrieel tv-meubel van mangohout. Dit tv meubel industrieel en tv kast mangohout combineert moeiteloos functionaliteit en stijl, waardoor het een opvallend middelpunt wordt in elke kamer.

Het tv-meubel, vervaardigd uit duurzaam mangohout, straalt warmte en karakter uit. Het robuuste ontwerp wordt versterkt door het stoere stalen frame. Dit zorgt voor een perfecte mix van industriële en natuurlijke elementen.

We hebben gekozen voor mangohout als belangrijkste materiaal voor dit tv-meubel vanwege zijn mooie uiterlijk en omdat het goed is voor het milieu. Het hout wordt zorgvuldig uitgekozen en bewerkt, zodat het meubel heel lang meegaat. Dit is ook een goede keuze voor mensen die om het milieu geven.

Met een ruim tafelblad is er voldoende plek voor je televisie en andere apparaten. Het meubel beschikt ook over handige open planken en opbergkasten. Hierdoor kan je je kabels en afstandsbedieningen netjes opbergen en blijft je woonruimte georganiseerd.

Of je nu van moderne of industriële stijl houdt, dit tv-meubel past zich aan aan elke omgeving. Het harmonieuze samenspel tussen mangohout en staal creëert een tijdloze uitstraling die lang meegaat.

De tv kast met industriële stijl is handig voor entertainment én ziet er goed uit in je huis. Of je nu met vrienden films kijkt of gewoon wilt relaxen na een lange dag, dit meubel maakt het allemaal gemakkelijker en leuker.

Kies voor kwaliteit, functionaliteit en stijl met het industrieel tv-meubel . Ontdek hoe dit meubel jouw woonruimte kan transformeren en een vleugje eigentijdse charme kan toevoegen. Maak een statement in je huis met dit prachtige meubelstuk dat de perfecte combinatie vindt tussen industrieel en natuurlijk design. Bij Siediti meubel outlet krijg je op alle items een mooie kortingsprijs. Ook op dit meubelstuk is de grote korting van toepassing.

SPECIFICATIES
BREEDTE 150 CM
HOOGTE 51 CM
DIEPTE 45 CM

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “TV meubel mangohout met 3 lades” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons op sociale media voor uitzonderlijke promoties of neem contact op voor speciale tarieven in geval van grotere afnames.