Hoekzetel Astuto – grijs

(2 klantbeoordelingen)

Oorspronkelijke prijs was: € 1.399,99.Huidige prijs is: € 1.099,99.

BTW en levering inbegrepen

Beschrijving

Ontdek onze hoekzetel Astuto grijs, de perfecte goedkope hoekbank in stijlvol grijs met een onweerstaanbare prijs-kwaliteitverhouding. Deze prachtige hoekzetel biedt niet alleen comfortabele zitplekken, maar is ook een stijlvolle aanvulling voor elke woonkamer.

Met zijn eigentijdse design en hoogwaardige materialen straalt Model Astuto klasse en elegantie uit. De stevige, grote kussens zorgen voor subliem zitcomfort en laten je heerlijk ontspannen na een drukke dag. Of je nu gezellig met vrienden bijeenkomt, je favoriete boek leest of geniet van een ontspannen avondje voor de televisie, deze hoekzetel biedt jou en je gasten ultiem comfort.

De stoffen bekleding van onze outlet hoekbank is niet alleen stijlvol, maar ook onderhoudsvriendelijk. Hierdoor blijft de hoekzetel er langdurig als nieuw uitzien, zelfs bij dagelijks gebruik. Duurzaamheid en kwaliteit zijn belangrijk voor ons, en we streven ernaar om jouw interieur met deze hoekbank een lange tijd te verfraaien.

Model Astuto, de hoekzetel grijs, is verkrijgbaar in zowel linkse als rechtse hoekopstelling, waardoor je de flexibiliteit hebt om de opstelling te kiezen die het beste bij jouw woonruimte past. Creëer een moderne upgrade voor je interieur met deze betaalbare en trendy grijze hoekbank. Onze outlet prijs maakt het mogelijk om jouw huis te verrijken met hoogwaardige meubels zonder dat je budget wordt overschreden.

Waarom zou je veel geld uitgeven aan een hoekbank? Geniet van ultiem comfort en stijl in je huis. Mis deze kans niet om betaalbaar comfort en design te ervaren!

 

Levervoorwaarden Astuto
Onze externe transportfirma levert tot bij u op de stoep
Specificaties
ZITDIEPTE 63 CM
ZITHOOGTE 47 CM
POOTHOOGTE 5   CM
RUGHOOGTE 45 CM
ARMBREEDTE 16 CM
ARMHOOGTE 60 CM
TOTALE HOOGTE 81 CM
TOTALE BREEDTE 2, 75 M
LENGTE HOEKSTUK 2, 30 M

2 beoordelingen voor Hoekzetel Astuto – grijs

  1. Dirk

    Zeer mooie stijlvolle bank

  2. Ron jansen

    Mooi product, goede handleiding en snelle bezorging met track en trace optie

Een beoordeling toevoegen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons op sociale media voor uitzonderlijke promoties of neem contact op voor speciale tarieven in geval van grotere afnames.